• Akcija "Kurban za Karađoz-begovu medresu"

  Karađoz-begova medresa u Mostaru i ove godine organizuje akciju uplate i klanja kurbana za potrebe ishrane učenika Karađoz-begove medrese. 

  Pročitaj više
 • Školsko zvono je blizu: Ubrzo početak nove školske godine u Karađoz-begovoj medresi

  Nova školska 2018/2019. godina u Karađoz-begovoj medresi počinje 27. augusta 2018. godine. Nastava će, kao i prethodnih godina, počinjati u 7.30 sati. 

  Pročitaj više
 • Obavijest o popravnom i maturskom ispitu u školskoj 2017/2018. godini

  Popravni ispit za učenike i učenice  I, II i III razreda održat će se 13. i 14. augusta  2018. godine, sa početkom u 9 sati. U tom periodu biti će održan i drugi maturski rok, tj. od 13. do 15. augusta 2018. godine. 

  Pročitaj više
 • Putem do slobode: Elmedin Dervić, učesnik „Marša mira“ Srebrenica 2018.

  U Srebrenici se ovih dana odvijaju pripreme za ukop još 35 žrtava srebreničkog genocida koji se desio nad Bošnjacima u periodu 1992 – 1995. godine. 

  Uporedo sa pripremama za dženaza-namaz ubijenim Srebreničanima, koja će biti obavljena u Šehitlucima Genocida – Memorijalnom centru u Potočarima, odvija se i „Marš mira“, kojim se prisjeća pređenog puta i pokušaja Srebreničana da se domognu slobodne teritorije tih bolnih ratnih godina.

  Pročitaj više
 • Učenica generacije Karađoz-begove medrese nagrađena priznanjem Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a

  Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanskog kantona upriličilo je svečanost dodjele priznanja učenicima generacije osnovnih i srednjih škola našeg kantona

  Pročitaj više
 • Profesori Karađoz-begove medrese realizovali seminar o ishodima učenja

  Profesori Karađoz-begove medrese su proteklih dana prisustvovali stručnom usavršavanju koje je održano u biblioteci naše škole. 

  Pročitaj više

Facebook

Video


Anketa

Da li vam se sviđa naša nova web stranica?


Instukcije za uplatu

Instrukcije za uplate

Vaše uplate za pomoć rada Medrese, kao i stipendije možete izvršiti na sljedeći način:

Pročitaj više